Nov 22, 2012
6 years ago

100 Vjet Pavaresi me shqiptaret ne Madison Wisconsin

Wisconsin

$ 50 Te rritur - 20 Femije

Kremtimi i 100 Vjetorit te pavaresise!!!! Kryesia e komunitetit shqiptaro amerikan per Madison, Wisconsin do te organizoje manifestimin me rastin e pervjetorit te pavaresise. -Kengetaret qe do te na argetojne sivjet jane: Gentiana Xhaferi dhe Argjend Lloga -Manifestimi do te mbahet me daten 22 Nentor duke filluar nga ora 6 ne Marriot West дус Middleton 1313 John Q Hammons Drive, Middleton, WI 53562 duke -Cmimi per te rritur do te jete $50 dhe $20 per femije -Ju lutemi beni rezervimet me heret -Per rezervime kontaktoni Ahmetin ne 608-206-4187 ose ne emailin madisonalbanians@gmail.com


For more information call 6082064187

When:
Nov 22, 2012
6:00 PM till 12:00 AM


Where:
1313 John Q Hammons Drive
Middleton Wisconsin, 53562