Mbremje Shqipetare

When:
Nov 29, 2012
6:30 PM till 12:00 AM


Where:
600 Marriott drive
Nashville Tennessee, 37214

Organizohet fest e madhe per 100 vjetorin e pavarsis se Shqiperis ne Marriott hotel me orkester dhe kengetar Shqipetar nga Chicago. Reservation must be made before November 25th. Contacts: Beqir Potka # 615 406-0698 Valon Arifi # 615 618-9015 Emil Qirilla # 615 482-3763

Cost: $ Adults $38 - kids $16
More Info: Call 615 618-9015