Dec 2, 2012
6 years ago

Kremtim i 28 Nн‚ntorit- 100 vjet shtet Shqiptar

North Carolina

$ 25

hoqata Shqiptaro-Amerikane e Karolines se Veriut me rastin e 100 vjetorit te Pavarн‚sisн‚ sн‚ Shqipн‚rise organizon nje festн‚ madheshtore. Pjesmarrja juaj do te na nderon. Organizimi н‚shtн‚ mн‚ 2 dhjetor 2012, prej orн‚s 1 pm deri ne 8 pm, tek Clarion Hotel; 415 Swing Rd.; Greensboro, NC27409. Mysafire speciale, kengetarja e mirnjohur Antigona Rrustolli me orkestren Dardania. Bileta do tн‚ pн‚rfshijн‚ ushqimin dhe kushton $25 pн‚r nje te rritur (mbi 13 vjeqar) dhe $15 pн‚r nje fн‚mijн‚ (2 deri nн‚ 12 vjeqar). Rezervimi i nje tavoline pн‚r familjen e juaj mundн‚ tн‚ bн‚het duke parapaguar biletat. Mund tн‚ shkruni nje qek personal ose money order ne emrin: Shoqata Shqiptaro-Amerikane e Karolines se Veriut dhe ta dergoni te arkatarн‚t: Flamur Konushevci dhe Avni Berisha ne adresen: 3 Tenuss Ln.Greensboro, NC27410. Ju lutemi e perfshini numrin e biletave dhe emrin e kryefamiljarit. Ju mirн‚presum, Kryesia e SHSHAKV


When:
Dec 2, 2012
1:00 PM till 8:00 PM


Where:
415 Swing Road
Greensboro North Carolina, 27409