Arberia presents: Kosove, Gezuar Pavarsine!

When:
Feb 17, 2013
7:00 PM till 1:00 AM


Where:
12801 Northwest Freeway
Houston Texas, 77040

Shoqata Shqiptare-AmerikaneдумArberiaдуќ organizon 5 vjetorin e Pavarн‚sisн‚ sн‚ Kosovн‚s me 17 shkurt, 2013. pн‚r argн‚timin tonн‚ me kн‚ngatarin madhн‚shtor tн‚ njohur SINAN VLLASALIU Mbrн‚mja do tн‚ mbahet nн‚: Crowne Plaza Houston Northwest 12801 Northwest Freeway Houston, TX 77040 Te dielн‚n me datн‚n 17 Shkurt 2013 nga ora 7 Te rritur: $65 Femije (2-12): $30 Femije (nen 2 vjec): Falas Cmimi i biletave tek dera: $80 Rezervoni tavolinen tuaj me parapagesн‚. Parapagesat dн‚rgohen tek ARBERIA Attn: Marsida Lisi 9023 Jackwood Street Houston, TX 77036 Per pyetje te me tejshme kontaktoni: -Daut Elshani: 281.235.7395 dautelshani@gmail.com -Marsida Lisi: 832.606.9773 marsil30@yahoo.com -arberia3000@yahoo.com I gjithe komuniteti Shqiptar ne Houston dhe rrethinн‚ eshte i ftuar qe se bashku te festojme 5 vjetorin e Pavaresise se Kosoves. Ju lutemi ftoni familjet dhe shoqerine tuaj qe nuk e kane marr kete ftese per arsye se Arberia nuk e ka adresen e gjithe Shqiptareve ne Houston dhe rrethine. ARBERIA HOUSTON welcomes SINAN VLLASALIU to celebrate Kosovaду»s 5th Annual Independence Day Celebration on Sunday, February 17, 2013! This is SINAN VLLASALIUду»S first performance in Houston. Sinan has an impressive reputation for putting on the best shows around the nation and throughout Europe. - ADULTS: $65 - CHILDREN (ages 2-12): $30 - no charge for children under 2 years of age -AT THE DOOR, if available: $80 Please purchase in advance, for a reserved table. Check or money order. Checks are payable to ARBERIA. Mail your prepayment to the following address: ARBERIA Attn: Marsida Lisi 9023 Jackwood Street Houston, TX 77036

Cost: $ 65
More Info: Call 281.235.7395