REMZIE & NEXHAT OSMANI ME 17 SHKURT 2013 NE VIRGINIA !!!

When:
Feb 17, 2013
5:00 PM till 11:00 PM


Where:
8310 Chatsworth Drive
Manassas Virginia, 20109

Mbremje e madhe familjare per nder te 5 vjetorit te Pavaresis se Kosoves. Per here te pare vjen ne Washington/Virginia REMZIE & NEXHAT OSMANI. Ejani te festojm se bashku. Gjeni te bashkangjitur ftesen. Numri i uleseve eshte i kufizur. Andaj ju lutem parapaguani me kohe. Parapagimi $80 per te rritur, $30 per femijet prej 6 deri 12 vjeq. Nese nuk parapaguani , pagesa te dera eshte $100 per te rritur, dhe $50 per femij. Kontaktoni : Gani 804.243.4296 dhe Adnan 804.239.6261, or rezhanca@hotmail.com

Cost: $ $80 Adults/ $30 Kids (6-12)
More Info: Call 804-243-4296