Koncert Madheshtor me rastin e 101 Vjetorit te Pavarsise se Shqiperise

When:
Nov 28, 2013
7:00 PM till 12:30 AM


Where:
1444 Route 73 North
Pennsauken New Jersey, 8110

Adriatic Storm organizon Koncertin Madheshtor me rastin e 101 Vjetorit te Pavarsise se Shqiperise me kengetaret e mirenjohur Petrit Lulo, Irma Libohova, Silva Gunbardhi dhe Mandi. I ftuar special klarinesti Novrus Vengo (Nokja).Nje mbremje e paharrueshme per te gjithe komunitetin shqiptar. Per me shume informacion kontaktoni 215.613.8970 dhe 718.915.8204 https://www.facebook.com/events/241029512714540

Cost: $ 40
More Info: Call 7189158204