ARBERIA celebrates Kosova's 6th Independence Day

When:
Feb 15, 2014
7:30 PM till 1:00 AM


Where:
12801 Northwest Freeway
Houston Texas, 77040

Shoqata думARBн†RIAдуќ organizon 6 vjetorin e Pavarн‚sisн‚ sн‚ Kosovн‚s me 15 shkurt, 2014. Pн‚r argн‚timin tonн‚ me kн‚ngatarin madhн‚shtor tн‚ njohur ALBERIE HADERGJONAJ Mbrн‚mja do tн‚ mbahet nн‚: Crowne Plaza Houston Northwest 12801 Northwest Freeway Houston, TX 77040 Te dielн‚n me datн‚n 15 Shkurt 2014 nga ora 7:30 Te rritur: $65 Femije (2-10): $25 Femije (nen 2 vjec): Falas Cmimi i biletave tek dera: $80 Rezervoni tavolinen tuaj me parapagesн‚. Parapagesat dн‚rgohen tek ARBн†RIA 2114 Fortuna Bella Drive Pearland, TX 77581 Per pyetje te me tejshme kontaktoni: -Flamur Mekaj: 646.209.3855 -Idajet Bedini: 832.452.9383 -Arben Haziri: 832.364.9558 -Pranvera Haxhillari: 713.582.7842 arberia3000@yahoo.com I gjithe komuniteti Shqiptar ne Houston dhe rrethinн‚ eshte i ftuar qe se bashku te festojme 6 vjetorin e Pavaresise se Kosoves. Ju lutemi ftoni familjet dhe shoqerine tuaj qe nuk e kane marr kete ftese per arsye se Arberia nuk e ka adresen e gjithe Shqiptareve ne Houston dhe rrethine. ARBн†RIA welcomes ALBERIE HADERGJONAJ to celebrate Kosovaду»s 6th Annual Independence Day on Saturday, February 15, 2014! - ADULTS: $65 - CHILDREN (ages 2-10): $25 - no charge for children under 2 years of age -AT THE DOOR, if tickets are available: $80 Please purchase in advance for a reserved seat. Checks are payable to ARBн†RIA. Mail your check to the following address: ARBн†RIA 2114 Fortuna Bella Drive Pearland, TX 77581

Cost: $ $65 adults; $25 kids; $80 at door, if available
More Info: Call 713.582.7842