Nov 28, 2014
4 years ago

Madison, WI- Kremtimi i Festes se Flamurit

Wisconsin

$ $55 dhe $20 per femije

Kryesia e komunitetit Shqiptaro Amerikan per Madison, Wisconsin do te organizoje manifestimin me rastin e 102 Vjetorit te pavaresise. Kete manifestim do ta bejne edhe me madheshtor pjesmarrja e mbretereshes se muzikes popullore Merita Halili dhe kengetarit Kino Gara nen udheheqjen e orkestrit te Raif Hysenit. Ju lutemi beni rezervimet me heret.


For more information call (608) 206-4187

When:
Nov 28, 2014
6:00 PM till 12:00 AM


Where:
706 John Nolen Drive Service Rd
Madison Wisconsin, 53713