Arberia Houston presents the 10th Children's Holiday Party!

When:
Dec 20, 2015
3:00 PM till 7:00 PM


Where:
15015 Memorial Drive
Houston Texas, 77079

Ja na erdhi viti i ri, sa jam I gezuar porsi une dhe cdo femije prнИt per Ta festuar! Magjia e festave per femijet jane dhuratat, sigurish dhurata me e embel eshte ajo qe ndahet mes shokesh e miqsh, dhe Festa e Femijeve eshte dhurata me e mire qe u bejme femijeve tane ne kete prag te Vitit te Ri. FESTA E FEMIJEVE Childrenду»s Holiday Party is on Sunday, December 20th, 3:00 pm to 7:00 pm 20 Dhjetor ora 3 ne 15015 Memorial Drive Houston TX 77079 (Emmanuel Episcopal Church). Udhezime: Ju lutem sillni te paketuar nje dhurate me vlere jo me shume se $20 me emrin e femijes tuaj te shkruar dukshem. (Parents should bring a gift less than $20 in value with the childду»s name noted on the gift). Duke ju falenderuar per ushqimet e shijshme ne festat e kaluara ju kujtojme se te gjithe jane te mirepritur te sjellin ne ene njeperdorimshe ushqime ose embelsira. This is a potluck setting. Please try to bring one dish per family to share with guests. Per cdo paqartesi apo informacion ju lutem kontaktoni: Pranvera Haxhillari: (713) 582-7842 or pranvera2003@yahoo.com Florian Zanaj: (281) 224-1630 We sincerely thank Toni Bejko for hosting the event at her facility . There will be games, Elves to face paint and disburse animal balloons, DJ, entertainment show, prizes, Santa visiting from Albania, music, and great entertainment! Festa e femijeve sponsorizohet nga shoqata Shqiptaro-Amerikane Arberia ne Houston. We need volunteers and Sponsors!

Cost: $ No charge - bring a dish
More Info: Call 713-582-7842