Albanian Entertainment prezanton

When:
Dec 23, 2015
6:00 PM till 2:00 AM


Where:
2 Washington st
Foxborough Massachusetts, 2035

Eveniment madheshtor ku marin pjese kengetaret e muzikes popullore. Avni Lushka .Petrit Lulo. Irini Qirjako. Rovena Ibrahimi .Aida Cara .dhe klarinetisti i mirenjohur Nokia i Beratit. Ju mirpresim. adresen dhe nr e kontaktit e kini me poshte Dhe per femije nen 13 vjec falas . Organizator Ervis~zholi, Shetetet e bashkuar Boston.

Cost: $ 40$
More Info: Call 8573171341