Mbrн‚mje e Madhe Festive

When:
Feb 12, 2016
6:00 PM till 1:00 AM


Where:
1 Newbury st
Peabody Massachusetts, 1960

Mbrн‚mje Festive me rastin e 8 vjetroit se Pavarsis se Kosoves. Natн‚ e pa harruar me kн‚ngн‚tar madhн‚shtorн‚: Shkelzen Jetishi-Xeni dhe Muhamet Sejdiu Per rezervime dhe me shum info kontakto ne numrat: (617) 832-5885 (508) 654-3885 (339) 440-7420 (781) 403- 4386 (603) 377-6908 Afati i fundit pн‚r rezervime: 5 shkurt, 2016 Rezervimet jan tн‚ domosdoshme.

Cost: $ $75 pн‚r te rritur $30 pн‚r fн‚mijн‚ 3-13 vjec
More Info: Call (617) 832-5885