KONCERT MADHESHTOR PER FESTEN E FLAMURIT NE PHILADELPHIA

When:
Nov 26, 2016
7:00 PM till 12:00 AM


Where:
2400 Old Lincoln Hwy
Trevose Pennsylvania, 19053

BALKAN TRAVEL & ENTERTAINMENT ORGANIZON: KONCERTIN MADHESHTOR ME RASTIN E FESTES SE FLAMURIT ME BILBILIN E JUGUT PETRIT LULO DHE KENGETAREN E TALENTUAR SILVA GUNBARDHI 26 NENTOR 2014 ORA 7 PM RADISSON HOTEL PHILADELPHIA 2400 Old Lincoln Hwy, Trevose, PA 19053 Vellezer dhe motra bashkohuni me ne, ne kete event dhe le te mbetet kjo nate, nje nate e paharruar per te gjithe. Cmimi i biletave: $70.00 per rriturit dhe $35.00 per femijet Cmimi i biletes perfshin darken dhe pijet jo-alkolike. Per Rezervime dhe me shume informacion kontaktoni Ervis & Nevila ne numrat 215-613-8970 dhe 718.915.8204.

Cost: $ 70
More Info: Call 718.915.8204