8 Mars SINAN VLLASALIU

When:
Mar 4, 2017
6:00 PM till 12:00 AM


Where:
454 Midland Ave.
Garfield New Jersey, 07026

Te nderuara nena, motra, bija, ju ftojme te kaloni nje mbremje te paharueshme me rastin e 8 Marsit - Dites nderkombetare te Gruas organizuar nga SHFSHA думMarigonaдуќ dhe te ndihmojme edukimin e nje femre nga Krusha e Madhe Kosove, ku gjate luftes jane masakruar meshkujt e ketij fshati. ****SOLD OUT****

Cost: $ 90