New Year's Eve Chicago

When:
Dec 31, 2016
7:00 PM till 1:30 AM


Where:
9100 N. Milwaukee Ave.
Niles Illinois, 60714

Me daten 12/31/2016 ne ora 7:00 PM nen organizimin e ''Shoqates Ulqini'' si shume vite tjera do festojme se bashku mbremjen e Vitit te Ri me kengetaret: ALMA VELAJ, ARDIAN JAKU dhe GRUPI ORIENTAL Ne Restorantin "CHATEAU RITZ" Adresa: 9100 N Milwaukee Ave. NILES, 60714 Poashtu si cdo vite do kemi lojen shperblyese dhe dhurata per femije! New Years Eve Party in Chicago Dec, 31 2016/17 will perform ALMA VELAJ, ARDIAN JAKU AND GRUPI ORIENTAL @ CHATEAU RITZ RESTAURANT

Cost: $ Adults $100, Kids 12 and under $45
More Info: Call 773 208 3558