Jun 10, 2017
1 year ago

Mbremje Shqiptare

Illinois

$ 55

As part of the Chameria Remembrance Week, we are hosting an Albanian Night with our special guest singers from Albania Enkelejda Arifi & Hysni Alushi accompanied by the Mememedheu Musical Group with music from all Albanian regions. All Albanians are invited to this special event! Adults $55 with dinner Children 12 and under $25 RSVP - CALL/TEXT 773-742-8803 Me rastin e Javës për Çamërinë organizohet një mbrëmje kulturore në Addison, Illinois. Në mesin tonë do të kemi këngëtarët e mirënjohur nga Shqipëria Enkelejda Arifi dhe Hysni Alushi. Gjithashtu së bashku me Grupin Muzikor Mëmëdheu do të argëtohemi me muzikë nga të gjitha trevat shqiptare. Hyrja: $55 për të rritur përfshin darkë Për fëmijë 12 e poshtë $25. RSVP - CALL/TEXT 773-742-8803 Ftohen të gjithë bashkatdhetarët në këtë eveniment mbarëkombëtar!


For more information call 773-742-8803

When:
Jun 10, 2017
7:00 PM till 1:00 AM


Where:
430 N. Addison Rd
Addison Illinois, 60101