Koncert Madheshtor me rastin e Festes se Flamurit ne Philadelphia

When:
Nov 26, 2017
6:00 PM till 11:00 PM


Where:
2014 Hornig Rd
Philadelphia Pennsylvania, 19116

BALKAN TRAVEL ORGANIZON KONCERTIN MADHESHTOR ME RASTIN E FESTES SE FLAMURIT ME KENGETARET ME TE TALENTUAR TE MUZIKES POPULLORE SHQIPTARE ELI FARA, MARIOLA KACANI dhe JURGEN KACANI E DIEL 26 NENTOR 2017 ORA 6 PM PHILADELPHIA BALLROOM 2014 Hornig Rd. Philadelphia PA 19116 Adult tickets: $95.00 Children: $45.00 Ticket price includes three course dinner and drinks (beer, wine and soda) Per Rezervime dhe me shume informacion kontaktoni Nevila & Ervis ne numrat 215-613-8970 dhe 718.915.8204.

Cost: $ 95.00 Children: $45
More Info: Call 215-613-8970

Additional Information