Nov 26, 2017
10 months ago

Dita e Flamurit ne Michigan

Michigan

$ Adults: $50 Kids under 10: Free


Purchase Tickets

Ejani të bashkoheni me 26 nëntor te kisha shqiptare e Shën Palit për të festuar DITEN E FLAMURIT! Me yjet e muzikes popullore Shyhrete Behluli, Aferdita Demaku, Korab Jetishi dhe mas 11 vitve perseri na vjen, Malesori!! Fëmijët nën 10 vjeç janë falas! Jeni të mirëpritur. Come join us on November 26 @ St. Paul’s Albanian church to celebrate DITA E FLAMURIT! With the greatest singers Shyhrete Behluli, Aferdita Demaku, Korab Jetishi and after 11 years we welcome, Malesori! Looking forward to a great night! Kids under 10 are free.


For more information call 810-288-3791

When:
Nov 26, 2017
7:00 PM till 1:00 AM


Where:
St. Pauls Banquet Hall 525 Auburn Rd,
Rochester Hills Michigan, 48307