Festojme Naten e Vitit te Ri 2018

When:
Dec 31, 2017
1:00 PM till 1:00 AM


Where:
10 Newbury St
Peabody Massachusetts, 01940

THIS EVENT IS MARKED AS SOLD OUT BY THE PROMOTER!

Organizojme Mremjen e Vitit te Ri 2018 ne North Shore MA. Salla e madhe e dasmave tek Spinelli Route 1 ne kate te dyte. Ushqimi i sherbyer: Sallat, Gemelli pasta, pule me patate dhe zarzavate gjithashtu rosto vici per te gjithe. Bakllava per embelsire dhe shampanje per te rrirurit mbi 21 vjec ne mesnate. Per femite 2-12 vjec zevendesohet pjata me pule dhe patate me Chicken fingers french fries. Dy shishe vere ne tavoline. Soda ose ice tea qe rimbushen pa pagese. Coffee, Tea, Cappuccino dhe Espresso Muzika : DJ Tim Hoxha Mblidhni familjaret tuaj dhe shoqerine te festoni kete nate te bukur te nderrimit te Viteve.

Cost: $ $95.00 adults, $45.00 children 2-12 years old
More Info: Call 617-669-9592