Mbremja e Vitit Te RI 2018 / Spinelli

When:
Dec 31, 2017
8:00 PM till 1:00 AM


Where:
10 Newbury St
Peaboby Massachusetts, 01960

THIS EVENT IS MARKED AS SOLD OUT BY THE PROMOTER!

Faleminderit per publikimin e Nates se Vitit te Ri tek Spinelli. Te lutem keni vene adresen gabim eshte 10 Newbury st Peabody jo Danvers dhe ORARI eshte 8:00 AM TO 1:00 AM Jo 1-1 Ju lutem korigjoheni ASAP Flm. Nezi Hoxha

Cost: $ 95.00 adults, $45.00 children 2-12 years old