Dec 31, 2017
1 year ago

New Years Party 2018

New Jersey

$ 150

Shoke,shoqe dhe dashamire te muzikes popullore shqipe, ju ftojmë qe me date 31 dhjetore 2017,dhe 1 janar 2018 te na bashkangjiteni qe te festojmē pritjen e vitit te ri 2017-2018 me kengetaret e mirenjohur Florent Nushi ,Sunaj Saraqi dhe Vera Orucaj te percjellur nga une Albert Ibrahimi dhe Ismail Lumanovski. Restaurant BLiss NJ. Adresa:1070 route 34 Matawan ,New Jersey Per te gjitha infot dhe rezervimet kontaktoni: 732-583-6000 917-818-8913 973-479-7433 Ju mirepresim!


For more information call 732-583-6000

When:
Dec 31, 2017
8:00 PM till 2:00 AM


Where:
1070 Route 34
Matawan New Jersey, 07747