Mar 11, 2018
1 year ago

8 Marsi - 2018

Massachusetts

$ 70.00 for adults $45.00 for 3-12

THIS EVENT IS MARKED AS SOLD OUT BY THE PROMOTER!

Te nderuara vajza dhe nena Shqipetare. Festa e bukur e 8 Marsit po afron dhe mezi presim te mblidhemi sebashku per ta festuar. Lokali i bukur buzeoqeanit ne Nahant MA "Bayside" do pergatisi nje menu shume te larmishme dhe te bollshme per ne. Fillojme me sallate dhe makarona te mbushura. Pjata kryesore pule ose peshk me patate dhe zarzavate, embelsire, fruta dhe kafe ose caj. Vere ne tavoline dhe sodat e perfshira. Muzika DJ- Tim Hoxha Tre numra llotarie- Cmimi i pare Perla Si cdohere do perpiqemi t'ju krijojme nje dite te bukur. Sillni nenat, vajzat dhe shoqet tuaja te festoni sebashku. Cmimi $ 70.00 per te rritur dhe 3-12 vjec $ 45.00 Telefononi per rezervime tek 617-669-9592 ose 781-595-4624 Faleminderit.


For more information call 617-669-9592

When:
Mar 11, 2018
4:00 PM till 8:30 PM


Where:
1 Range Road
Nahant Massachusetts, 01908Other Events in Massachusetts