Festa e 8 Marsit

When:
Mar 10, 2018
7:00 PM till 1:00 AM


Where:
20 Howley st
Peabody Massachusetts, 01960

THIS EVENT IS MARKED AS SOLD OUT BY THE PROMOTER!

Per te gjitha grate dhe nenat shqiptare organizojm festen e 8 Marsit nen tingujt e muzikes live

Cost: $ 70 per te rritur $30 per femije ne cmim perfshihet darka e gatuar posacerisht per ju nga Gallo Nero ristorante
More Info: Call 978-854-2581