Jun 3, 2018
11 months ago

Dita E Tradites Shqiptare

New York

$ 0 (Falas)

Westchester County Parks dhe Qendra Nena Tereza Prane Kishes Zoja E Shkodres present Dita E Tradites. Hyrja Falas. Ushqim, Pije, Sport Turnament, Vallezim, Shfaqje. Sillni Batanite dhe karrigat tuaja. Ju Lutemi - JO FTOHES. Per informata me te holleshishme thirni Fran Cotaj 917-494-6029 Kensico Dam Plaza


For more information call 917-494-6029

When:
Jun 3, 2018
12:00 PM till 7:00 PM


Where:
1 Bronx River River
Valhalla New York, 10603