Sep 29, 2018
7 months ago

Albanian Party with Anxhela Peristeri & Hermes

New Jersey

$ 50

Balkan Travel ju sjell per here per komunitetin shqiptar ne Philadelphia fituesen e Kenges Magjike Anxhela Peristeri nen shoqerine e kengetarit dhe muzikantit te talentuar Hermes. Nje nate perfekte per tu shijuar nen ritmet e muzikes shqiptare dhe per tu bashkuar me njerezit qe ju doni. Get Ready Philadelphia, New Jersey, New York, Maryland, Virginia & Washington DC. You don't want to miss this event.


For more information call 215-613-8970

When:
Sep 29, 2018
8:00 PM till 12:00 AM


Where:
30 E Main St
Maple Shade Township New Jersey, 0052