ERA’S EVENT

When:
Jan 1, 2019
7:00 PM till 1:00 AM


Where:
1401 Route 10 E
Whippany New Jersey, 07981

THIS EVENT IS MARKED AS SOLD OUT BY THE PROMOTER!

Me kënget e vallet shqipe, po presim ta kalojmë një natë të pa’harruar. Jemi perkujdesur qe të jeni rehat dhe ne një ambient krejtësisht familjar, të siguruar nga Policia e NJ, me meny të plotë nga restauranti i njohur “Marriott Hanover”. Kemi ftuar kengëtar nga trojet Shqipëtare të cilet vertetë e ruajnë dhe e kultivojnë këngen e bukur shqipe. Në natën e 1 janarit 2019, do të na shoqerojnë çifti i bukur Shkodran Tolaj dhe Besiana Mehmedi të cilet vijnë nga Kosova enkas per ketë natë. Poashtu me neve do të jetë këngetarja e mirënjohur Nazife Bunjaku, Shqipe Kstrati dhe këngetari Besim Muriqi. Orkester Argjend Lloga. Rezervimi është i obliguar sepse uleset janë të limituara. Prandaj ju mirëpresim! Telefono: 908/652-1678 908/328-8267

Cost: $ 150 - Adults, $70 Children
More Info: Call 908-652-1678