Kosova's Independence Day Party

When:
Feb 16, 2019
5:00 PM till 12:00 AM


Where:
312 W Meadowview Rd
Greensboro North Carolina, 27406

Festojm pavarsin e Kosoves ne tingujt e kengeve shqiptare nga kengetart e mirnjohur REMI DHE VALBONA PERAJ

Cost: $ at the door
More Info: Call (336) 380 - 7683