International Women's Day Party in Philadelphia

When:
Mar 3, 2019
1:00 PM till 5:00 PM


Where:
4010 New Falls Rd
Bristol Pennsylvania, 19007

THIS EVENT IS MARKED AS SOLD OUT BY THE PROMOTER!

Kemi kenaqesine tju sjellim kengetaren e mirenjohur vlonjate Rovena Ibrahimi se bashku me kengetarin dhe muzikantin Hermes ne kete event qe eshte i dedikuar per te gjithe zonjat dhe zonjushat shqiptare. Na kontaktoni ne numrin 215.613.8970 per te bere rezervimet tuaja.

Cost: $ 60
More Info: Call 215-613-8970