Mar 9, 2019
2 months ago

Festojme 8 Marsin ne Boston MA

Massachusetts

$ 70.00 for adults $45.00 for 3-12

Te nderuara shoqe dhe bashkeatdhetare. Festat e 7- 8 Marsit po afrohen. Bay Side Function Room, Nahant MA, te Shtunen me 9 Mars, 6;30pm -11:00pm. Ushqimi i servirur. Vere ne tavoline dhe soda. DJ muzike shqiptare dhe te ftuar do kemi Elvis Presley impersonator per te na sjelle pak muzik dhe rritem te viteve 70te.


For more information call 617-669-9592

When:
Mar 9, 2019
6:30 PM till 11:00 AM


Where:
1 Range Road/Bay Side Function Room
Nahant Massachusetts, 01908Other Events in Massachusetts