Festa e Flamurit

When:
Dec 1, 2019
6:00 PM till 10:00 PM


Where:
251 Pascack Road
Township of Washington New Jersey, 07676


Purchase Tickets
($ 80)

Mbrëmje Festive për Festen e Flamurit Ushqime Tradicionale dhe Muzikë Live nga Kino Gara Per rezervime telefononi në - 201 664 5454 $80 për përson / $40 per fëmijë nën moshën 12 vjec

Cost: $ 80
More Info: Call 201-664-5454

Additional Information