Grate Lidere te ardhmes Klub

When:
Dec 13, 2019
9:00 AM till 12:00 PM


Where:
6604 18 Avenue
Brooklyn New York, 11204

THIS EVENT IS MARKED AS SOLD OUT BY THE PROMOTER!

Ky klub eshte per te gjitha grate nga profesione te ndryshme qe duan te takojne gra te tjera ku mund te rriten profesionalisht dhe personalisht.

Cost: $ 0 - Free
More Info: Call 646-249-3066