Ansambli artistic i kengeve dhe valleve ne New Yourk

When:
Dec 1, 2019
6:00 PM till 10:00 AM


Where:
263 Prospect Ave
Brooklyn New York, 11215

Prospect Hall Brooklyn NY E organizuar nga Artisticpromotions inc. Nji iniciative e realizuar nga Agjensia Kombetare e Diaspores Shqiptare

Cost: $ 0 - Free admission ,Free drinks ,free appetizers
More Info: Call 646-465-2641