New Year's Day Celebration

When:
Jan 1, 2020
6:00 PM till 12:00 AM


Where:
251 Pascack Road
Washington Township New Jersey, 07676

Muzike Live dhe Ushqime Tradicionale Shqiptare Kina Gara & Dani Berisha (Peja Kendon) Adults: $100 Kids Under 12 - $50, 0 - 4 years old Free Ne cmim perfshihet hyrja, ushqimi dhe pijet

Cost: $ 100
More Info: Call 201 664 5454

Additional Information