VALENTINE'S Night of Elegance

When:
Feb 14, 2020
6:00 PM till 9:00 PM


Where:
14 Martine Avenue
White Plains New York, 10606


Purchase Tickets
($ 59.00)

THIS EVENT IS MARKED AS SOLD OUT BY THE PROMOTER!

Mbremje e kendshme nen tingujt e Kitaristit te talentuar nga Kosova Taulant Mehmeti! Mos mungoni ne kete nate te cilen nuk do t'a harroni dot menjehere. La Botte ofron menu te vecante dhe ambjent elegant per t'a bere Festen e Dashurise tuaj sa me elegante!

Cost: $ 59.00
More Info: Call 201-960-1115

Additional Information