Gezuar 7-8 Marsin / 2020

When:
Mar 7, 2020
5:00 PM till 9:30 PM


Where:
10 Newbury St.
Peabody Massachusetts, 01960

Zonja dhe zonjushe shqiptare qe banoni ne Boston e ne rrethinat e tij, Festat e 7-8 Marsit do ti festojme te Shtunen me 7 Mars 2020 tek Spinelli's Lynnfield, MA. Kater kurse ushqimi i sherbyer. Nje shishe vere ne tavoline,soda pa limit, Llotari perla{cmimi i pare} dhe surpriza e mbremjes ..BELLY DANCER. Muzika-DJ Merrni motrat vajzat dhe shoqet tuaja te kalojme nje nate te paharrueshme. Bileta $80.00 dhe $45.00 per femije 3-12 vjec. Telefononi per rezervime 781-595-4624 ose text 617-669-9592. Mos u vononi te beni rezervime se vendet po zihen shpejt. Si gjithmone qe te kemi hapsire per te kercyer maximumi eshte 150 pjesemarrese. Faleminderit. .Orari 5:pm me 9:30pm Flm

Cost: $ 80 (Adults) $45.00 (Children)
More Info: Call 617-669-9592 (SMS)