CELEBRATE MOM - Festa e Nënës 9 Maj

When:
May 9, 2021
12:30 PM till 4:30 PM


Where:
La Botte Restaurant, 14 Martine Avenue
White Plains New York, 10606


Purchase Tickets
($ 85)

Festë për nënën, me 9 Maj, 2021- Celebrate Mom!! Një ditë që mbart respekt, dashuri të pafund, për ato që na dhanë jetë nga jeta e tyre. Ejani në nje festë elegante plot supriza, ushqim të mirë, pije, këngë e valle. Muzika live do të sjellë një atmosferë tjetër. Ka ardhur dita të festojme e gezojme me nenat, motrat dhe shoqet tona! Në ora 12.30PM të Dielën, me 9 Maj 2021. Muzike Live! Lule, Cokollata, Fitues... Gjithcka e përfshirë në cmimin e biletës tuaj! Per rezervime ne person, mund t'iu ndihmojne: Elda ne 201-960-1115 ose Tina ne 347-641-7671

Cost: $ 85
More Info: Call 2019601115

Additional Information