Dukagjini Productions Organizon !!!!!

When:
Nov 28, 2008
7:00 PM till 1:00 AM


Where:
1703 Bronxdale Ave
Bronx New York, 10462

Mbremje te madhe festive me rastin e dites se Flamurit. Ejani festojm se bashku!!! Menu e pasur dhe Bar i hapur. Per me shume informacione kontaktoni numerat e meposhtem. Ju lutem rezervoni biletat me kohe !!!!!

Cost: $ 80
More Info: Call 212-961-6202