Mbremje madheshtore per Vitin e Ri 2009

When:
Dec 31, 2008
8:00 PM till 3:00 AM


Where:
51 Ave U
Brooklyn New York, 11223

Ejani dhe e festojme se bashku Vitin e Ri 2009!!Ju argetojne kengetaret e mirenjofur Sinan Vllasalliu, Gezim Nika dhe per here te pare ne Amerike Ermanda Dermushi !!!! Te gjithe pjesemarrit dhe te marrin nje Dvd te eventit falas.Rezervimi i tiketave eshte domosdoshem!!!!

Cost: $ 160
More Info: Call 914-484-7310