Dec 31, 2009
9 years ago

FESTA E VITIT TE RI 2010 NE TORONTO!

Alabama

$ 130

ALBPARTYNYC SJELL PER JU 2 MBREMJE MADHESHORE TE VITIT TE RI 2010 ME YJET E MUZIKES POPULLORE SHQIPTARE. 31 DHJETORE 2009 DHE 1 JANAR 2010 TE FTUAR SPCIAL AURELA GACE, GEZIM NIKA, PERPARIM MEFAJ,BLERTA GACE. \ORKESTRA"ERIND EMIRI NE KEYBOARD DHE PERPARIM MEFAJ NE KLARINET."""


For more information call 905-781-5394 o

When:
Dec 31, 2009
8:00 PM till 3:00 AM


Where:
TORONTO
114 TORYORK DRIVE Alabama,