Jan 28, 2012
7 years ago

Per Shqiptaret ne Milwaukee WI

Wisconsin

$ FREE

Aktivitet Shqiptar Njн‚ grup i krishterн‚ shqiptarн‚sh organizojnн‚ njн‚ aktivitet pн‚r tн‚ mbledhur sн‚ bashku shqiptarн‚t nн‚ Milwaukee Kн‚ngн‚ tн‚ krishtera nн‚ shqip Njн‚ fjalн‚ nga Bibla Kohн‚ bashkн‚bisedimi dhe koktej. Jeni tн‚ mirн‚pritur! Hyrja falas! Vendodhja: Cadahy Family Library 3500 Library Drive Cudahy, WI 53110 Salla e Konferencн‚s Dimн‚rore Ora 11:00 nн‚ mн‚ngjes Data 28 janar 2012 Pн‚r mн‚ tepн‚r informacion kontaktoni Komuniteti i Krishterн‚ Shqiptar nн‚ Milwaukee kkshm@att.net cel 414-914-0666


For more information call 414-914-0666

When:
Jan 28, 2012
11:00 AM till 1:00 PM


Where:
3500 Library Drive
Cadahy Wisconsin, 53110