Feste Per 8 Marsin

When:
Mar 4, 2012
12:00 PM till 5:00 PM


Where:
546 River Dr.
Garfield New Jersey, 7026

Te nderuara nena, motra, dhe bija shqiptare! Ju informojme se Fondi i Perbashket Shqiptar organizon nje tubim festiv me rastin e 8 Marsit, Dites te Grave. Ftojme grate e te gjithe moshave qe ne kete dite madheshtore me prezencen e tyre te nderojne kete tubim qe I perkushtohet pikerisht dashurise te tyre per ndertimin dhe ngritjen e komunitetit tone duke krijuar gjenerata te reja me mund dhe dashuri qe ne mes te tjerash, te ruajme dhe identitetin tone kulturor. Udheroni te mirni pjese ne kete tubum madheshtor, ne lokalet e restorantit: VENETIAN CATERING

Cost: $ $75.00 per te gjithe moshat
More Info: Call 973-626-2281, 2